Saturday, June 15, 2024
spot_img

Talat Xhaferi do të jetë kryeministër deri në zgjedhjen e qeverisë së re, edhe pse është zgjedhur deputet

Edhe pse mandati i tij deputet u verifikua në Kuvend, Talat Xhaferi vazhdon të mbajë pozitën e kryeministrit teknik së bashku me ministrat e tjerë që dolën deputetë deri në zgjedhjen e qeverisë së re, u tha në seancën konstituive të përbërjes së re parlamentare.

Deputetja më e vjetër, Merita Koxhaxhiku, tha se kjo bëhet për të siguruar vazhdimësi në punën e Qeverisë.

 

– Për të informuar publikun, institucionet si kryetar i qeverisë, si kryeministër në përbërje të kësaj qeverie, do të kryej funksionet që dalin nga posti i kryeministrit dhe nuk do të marr pjesë në punën e asamblesë dhe deputetit, prandaj deri në zgjedhjen e qeverisë së re nuk do të marr pjesë në Kuvend, – Talat Xhaferi – Kryeministër teknik.

TE NDRYSHME

Stay Connected

0FansLike
0FollowersFollow
- Advertisement -spot_img

TE FUNDIT