Wednesday, May 29, 2024
spot_img

Talat Xhaferi para të pranishmëve tha se Fronti Europian do të jetë fitues në zgjedhjet e 8 Majit

Talat Xhaferi para të pranishmëve tha se Fronti Europian do të jetë fitues në zgjedhjet e 8 Majit dhe në zonën e gjashtë zgjedhore do të marrë maksimumin e votave.

 

“Unë jam i bindur se kemi arritur të arsyetojmë atë besim të marrë dhe të dhënë në zgjedhjet 2020 e këndej. Keni parasysh se si qeveri një nga detyrat kemi edhe mbarëvajtjen e procesit zgjedhor, para raundit të parë, i dini të gjitha paralajmërimet për gjoja situatë të tensionuar në Gostivar dhe në Tetovë dhe me atë arsyetim gjoja ka nevojë për angazhim të forcave speciale policore në këtë rajon. Jemi dëshmitarë se as që kishte nevojë për forca speciale, as nuk kishte nevojë për angazhim shtesë, është vërtetuar nga të gjithë vëzhguesit ndërkombëtar që procesi zgjedhor ka rrjedhur në mënyrën më të mirë të mundshme për çka meritorët më të mëdhenj jeni ju të dashur qytetarë për faktin që në mënyrë europiane duke mbështetur Frontin Europian, si europianë u jeni rekë vendvotimeve tuaja dhe në mënyrën më të mirë dhe më të qetë të mundshme keni shprehur vullnetin tuaj. Teoritë e kundërvënies mes nesh janë shuarë me themelimin e Frontit Europian, ky fron nuk është subjekt i cili do të merret me vetveten dhe me oponentët brenda llojit Fronti Europian është përgjigja më e mira e dy blloqeve të cilat historikisht kanë pretenduar që për gjithçka në këtë vend faji t’i hedhet tjetërkujt gjegjësisht ndër shqiptarët. Andaj përgjigjen në gjysmën e parë të lojës e morën, mendoj që vulën përfundimtare në gjysmën e dytë të lojës me datë 8 Maj përfundimisht do ta marrin dhe unë nuk kam dilema dhe nuk kam arsye që mos të kërkoj në cilësinë e kryeministrit dhe kandidatit për deputet i radhitur i dyti pas liderit Ali Ahmeti, me mburrje, me krenari, me përulje votën tuaj, mbështetjen tuaj për t’i dhënë përgjigjen përfundimtare të gjithë atyre që bëjnë paralajmërime ogurzeza për këtë vend. Vendi jonë është Europa dhe Dielli për ne lind në Perëndim”, është shprehur Talat Xhaferi, kryeministër dhe kandidat për deputet në nj.z.6.

TE NDRYSHME

Stay Connected

0FansLike
0FollowersFollow
- Advertisement -spot_img

TE FUNDIT