Friday, June 14, 2024
spot_img

Tani e tutje me para do të mund të paguhet vetëm deri në 2000 euro

Kufiri i pagesës me para të gatshme deri më tani ka qenë 3000 euro dhe nga 1 janari është 2000 euro.

Në bazë të nenit 204 të Ligjit për parandalimin e pastrimit të parave dhe financimit të terrorizmit, kufiri për pagesat me para të gatshme në vlerë prej 3000 euro ose më shumë në ekuivalent në denarë në formë të një ose më shumë transaksioneve të lidhura dukshëm, të cilat nuk janë kryer përmes bankë, bankë kursimi ose përmes një llogarie në një institucion tjetër që ofron shërbime pagese, reduktohet në shumën 2000 euro duke filluar nga data 01.01.2024.

Kufiri i pagesës me para të gatshme deri më tani ka qenë 3000 euro dhe nga 1 janari është 2000 euro.

Sipas ligjit, nga 1 janari 2025, qytetarët do të mund të paguajnë maksimumi 1000 euro cash.

TE NDRYSHME

Stay Connected

0FansLike
0FollowersFollow
- Advertisement -spot_img

TE FUNDIT