Tuesday, June 25, 2024
spot_img

Vjollca Berisha do të drejtojë Ministrinë e Bujqësisë deri në zgjedhjen e qeverisë së re

  Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Administrimit të Ujërave (MBPSH) njoftoi sot se me verifikimin e mandatit parlamentar më 28.05.2024 të ministrit të Bujqësisë, Pylltarisë dhe Administrimit të Ujërave, Ljupço Nikollovski, kryen funksionin e ministrit. ka përfunduar.

Me Ministrinë e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Ekonomisë së Ujërave, shtohet se deri në zgjedhjen e ministrit të ri, Ministria do të drejtohet nga zv.ministrja e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Ekonomisë së Ujërave, Vjollca Berisha.

– Gjatë kësaj periudhe, sipas autorizimit të datës 27.05.2024, zv.ministrja e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Administrimit të Ujërave, Vjolca Berisha, mund të kryejë plotësisht aktivitetet aktuale për funksionimin normal të ministrisë dhe tashmë janë bërë ndryshime në Regjistri Qendror, sqarohet në njoftimin e Ministrisë së Arsimit dhe Kulturës.

TE NDRYSHME

Stay Connected

0FansLike
0FollowersFollow
- Advertisement -spot_img

TE FUNDIT