Tuesday, May 21, 2024
spot_img

Zvogëlohet numri i paraleleve dhe nxënësve: Në një vit u mbyllën 14 shkolla

Katërmbëdhjetë shkolla fillore mbyllen gjatë një viti shkollor, sipas të dhënave të Entit Shtetëror të Statistikave.

Siç u tha, nga 976 në 2021/2022, ky numër ka rënë në 962 në 2022/2023.

“Në fund të vitit shkollor 2022/2023, numri i nxënësve në shkollat ​​e rregullta fillore është 182,245, që paraqet një rënie prej 1,4% krahasuar me vitin paraprak shkollor. Në shkollat ​​e mesme të rregullta, numri i nxënësve në fund të vitit shkollor 2022/2023 është 66.678, që paraqet një rënie prej 3,9% krahasuar me vitin paraprak shkollor”, thuhet në njoftim.

TE NDRYSHME

Stay Connected

0FansLike
0FollowersFollow
- Advertisement -spot_img

TE FUNDIT