Në UT u mbajt koncerti i Orkestrës kamertale

vull

Në Universitetin e Tetovës, më 24 dhjetor 2019 u mbajt koncerti i “Orkestrës kamertale të harkorëve të rinj”, i përbërë nga studentë të Fakultetit të Arteve – Programi studimor i Artit muzikor, të  udhëhequr nga Prof. Ord. Blerim Grubi. Me këtë rast ai theksoi se, ky koncert është një produkt […]

Korçarja që u bë yll në Hollywood dhe u martua me miliarderin Ford!

vull

Gjatë karrierës së saj ajo ka provuar të jetë aktore, kërcimtare dhe akrobate. Fillimisht ajo punoi në teatrin italian “Bertoldissimo” dhe bëri një turne të sukseshëm nëpër Itali. Ajo ishte protagonistja kryesore, të cilën shtypi i kohës e cilësoi “La piccola grande Dea”, (E madhja hyjneshë e vogël). U shqua […]

Subscribe US Now