Slot Thailand
Slot Thailand
Toto Macau
Slot88
Slot Ovo
Slot Ovo
Anti Rungkad
Depo Slot
Slot Jp
Slot Zeus
Mpo Slot
Kulturë Archives - Page 3 of 30 - Koha News

Category: Kulturë

ART DHE ARGËTIM

Në fokus   ART DHE ARGËTIM   Përpjekjet e politikës për të ndërhyrë në lirinë artistike apo intelektuale, janë të dukshme gjithandej Evropës, sidomos në rajonin tonë ballkanik! Partitë politike…

KURDISJA E ORËS SË BOTIMIT!

Midis nesh   KURDISJA E ORËS SË BOTIMIT!   Është e natyrshmeqësecilishkrimtartëmëtojëqëvepra e tijtëketëjetëtëgjatëose ta sfidojëkohënsamëgjatëqëështë e mundur. ShembullimëimirëjanëServantesidheShekspiri, veprat e tëcilëvendonëse u shkruan para mëshumë se katërshekujve, akoma, edhe…

INTELEKTUALI HUMANIST

Intelektuali humanist udhëhiqet nga vlerat universale! Në botën e intelektualit humanist mund të gjenden disa lloje nga tipologjia e intelektualëve. Në botën e tij mund të gjendet profil intelektuali nacional,…