31 Gusht 2019, dita e parë e vitit të ri Hixhri 1441

vull

Hixhreti, shembull i ripërtëritjes së muslimanit Muaji Muharrem Hixhri, sipas kalendarit Hënor shënon dhe muajin e parë të tij. Por çdo të thotë Hixhri dhe cili është vendi i tij në Islam? Viti Hixhri fillon me emigrimin e Hz. Muhamedit (a.s.) nga Meka në Medine. Shumë të dërguar të Allahut […]

Flamur Aljiji, pjesë e serialit ‘Rampensau’

vull

Një nga talentët e rrallë që me prejardhje është nga Tetova tashmë është pjesë e serialit “Rampensau”, një serial që do të emitohet në Televizionin VOX të Gjermanisë i cilia ka shumë shukueshmëri nga Gjermanët. Një mega projekt me tematikë aksion ku aktori i njohur që jeton në Gjermani, Flamur […]

Subscribe US Now