Letër nga Prishtina: PËRTEJ MULTI-KULTIT

vull

Nuk pati Evopë të sigurt derisa populli gjerman nuk u denazifikua plotësisht! Me multi-kulti nuk shërohen plagët, nuk ndërtohet e ardhmja e përbashkët, nën plafin e së cilës bëhet shpëlarja e parave, madje edhe në emër të aktiviteteve të përbashkëta kulturore… Nëpër botë ka plotë organizata joqeveritare të cilat sigurojnë […]

Në Itali mbi 200 mijë shqiptarë kanë marrë nënshtetësinë italiane

vull

Të dhëna shqetësuese për popullsinë e kombësinë shqiptare vijnë nga Italia. Raporti zyrtar i autoriteteve italiane konfirmon se mbi gjysma e shqiptarëve që jetojnë e punojnë në Itali kanë marrë nënshtetësi italiane e megjithë vitin e vështirë pandemik për lëvizjen e qytetarëve, Shqipëria është vendi me numrin më të lartë […]

BDI Dega Dibër: Sqarim për qytetarët dibranë Vendimet e gjykatës janë ligj!

vull

Njoftojmë qytetarët dibranë, se në bazë të ankesës së koalicionit ASH-AAA, për problemet që krijoi vetë në vendvotimin 0543 (gjimnazi), ku komisionerët nuk nënshkruan procesverbalin dhe Aleanca bëri ankesë në KQZ e më pas në Gjykatën Administrative, ku për faj të tyre të gjithë komisionerët rrezikojnë padi penale, në atë […]

ZYRTARE / Në Dibër nuk ka raund të dytë, Bekim Pocesta fiton betejën ligjore (Dokument)

vull

Anulohen rezultatet e votimit për listat për kandidatët për kryetar dhe këshilltarë të Komunës së Dibrës, për vendvotimin nr.0543 në Zgjedhjet Lokale 2021, njofton Gjykata Administrative Shkup. Nga Gjykata Administrative Shkup njoftojn se padia nga Koalicioni Aleanca për Shqiptarë dhe Alternativa, kundër Aktvendimit të Komisionit Shtetëror Zgjedhor UP1 nr. 11-27 […]

Në UT u mbajtën garat ndërkombëtare për kualitet të mjaltit “Tetovo Honey Awards”

vull

Fakulteti i Teknologjisë Ushqimore dhe të Ushqyerit i Universitetit të Tetovës, në bashkëpunim me Shoqatat Qyteti i Bletëve dhe Mjalti i Pollogut, organizuan garat III ndërkombëtare për vlerësimin e kualitetit të mjaltit “Tetovo Honey Awards 2021”. Dekani i Fakultetit të Teknologjisë Ushqimore dhe të Ushqyerit, Prof. Dr. Xhezair Idrizi, deklaroi […]

ALARMI I MUNGUAR PËR GJUHËN!

vull

Midis nesh Në fund të shekullit XIX në Francë, në çdo familje punëtore, kishte të paktën një fjalor dhe një vepër të Viktor Hygoit. Kjo do të ishte e njëjtë sikur në çdo familje shqiptare, pavarësisht ku jeton, të ketë, bie fjala, një libër të Ismail Kadaresë, gjë që është […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: