SHFAQJEVE QË U SHTERET ZËRI

vull

  Lëvizje politike të iniciuara dhe të zhvilluara nga artistë ka pasur vazhdimisht që kur arti është përdorur si formë proteste dhe rebelimi. Natyrisht, këto lëvizje kanë lënë gjurmë në historinë e njerëzimit, madje duke sjellë stile, rryma, filozofi duke ndikuar dukshëm edhe nëpër sistemet politike gjithandej në botë. Shfaqjet […]

Vazet manipulative  

vull

Fatkeqësisht, “ligjërimi fetar” nga hoxhallarët po përdoret për të prekur emocionet, ndjeshmërinë e besimtarit, po e nënçmojnë intelegjencën e tij! Hoxhallarët ndër ne kanë nisur të bëjnë gara se kush do të qajë më shumë gjatë “ligjeratës fetare”, apo kush do të shkaktojë të qara në mesin e xhematit dhe, […]

PSE BOTOHEN LIBRAT!

vull

Midis nesh   Nuk shtrohet problemi këtu për librat shkollorë, që ofrojnë njohuri dhe që shtojnë dituritë përgjatë arsimimit. Pyetja shtrohet: pse botohen librat si njësi të letërsisë së përgjithshme! Në tokat shqiptare, sot kemi aq shumë shtëpi botuese sa, lirisht mund të konstatojmë se në ditë botohen nga 3-4 […]

Menduh Thaçi shtroi iftar

vull

Lideri i PDSh-së, Menduh Thaçi ka organizuar sot iftar. “Partia Demokratike Shqiptare organizoi iftar me aktivistët për nder të muajit të shenjtë të Ramazanit. Kryetari i Partisë z. Menduh Thaçi i pershëndeti të ftuarit të cilëve ju uroi një Ramazan të begatë, agjërim të lehtë dhe të pranuar”, njoftojnë nga […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: