Ziberi nga Zhelina: LSDM as në program nuk e kishte gjuhën shqipe, atë e bëri BDI

vull

Kandidati për postin e kryeministrit shqiptar, i nominuar nga radhët e Bashkimit Demokratik për Integrim, z. Naser Ziberi  në tubimin e mbajtur para banorëve të komunës së Zhelinës  ju sqaroi  se kandidimi i tij për postin e kryeministrit shqiptar  në këto zgjedhje të parakohshme parlamentare që do të mbahen me […]

Marrëveshja kolektive në kulturë fillon me zbatimin mga korriku

vull

Në takimin e mbajtur midis kryeministrit Oliver Spasovski, Ministrit të Kulturës Hysni Ismaili, zëvendësministrit të Kulturës Vladimir Lazovski, dhe përfaqësuesve të SKRM, u dakorduan që neni nga Marrëveshja Kolektive me të cilën përcaktohen koeficientët e rinj të pagave të zbatohen  nga 1 korriku i vitit 2020. Marrëveshja Kolektive për Kulturë […]

Turbulenca në BFI, Shaqir Fetahu u zgjodh ushtrues detyre, u regjistrua si Reis? (Dokument)

vull

Nuk ka zgjatur shumë qetësia në BFI. Turbulenca të reja janë paraqitur në këtë institucion, pasi ushtruesi i detyrës Shaqir Fetahu në Gjykatë është regjistruar si Reis (kryetar), e jo si ushtrues detyre siç është zgjedhur në mbledhjen e jashtëzakonshme të Rijasetit kur u shkarkua ish Reisi, Sulejman Rexhepi. Kjo […]

Kandidati për deputet nga zona 6 zgjedhore i koalicionit “Tash është koha” nga AAA – ASH, Hysni Ismaili realizoi takim me banorët e komunës së Bërvenicës

vull

Kandidati për deputet nga zona 6 zgjedhore i koalicionit “Tash është koha” nga AAA – ASH, Hysni Ismaili, sonte së bashku me partnerët e koalicionit, realizoi takim me banorët e fshatrave: Tenovë, Radiovcë, Miletinë, Çellopek të komunës së Bërvenicës. Gjatë këtyre takimeve, u bisedua mbi problemet reale me të cilat […]

ASH-Alternativa me aktivitet sportiv në parkun e Sarajit

vull

Aktivistët dhe simpatizantët e koalicionit “Tash është koha” (Aleanca për Shqiptarët-Alternativa), përmbyllën me sukses aktivitetin e përbashkët sportiv, që u mbajt sot tek “Parku Saraj”. Të pranishëm në këtë event kanë qenë bartësi në njësinë 1 zgjedhore nga koalicioni “Tash është koha”, Skender Rexhepi – Zejdi, kandidati për deputet nga […]

Ziberi nga Dibra: Rruga e kryeministrit shqiptar i bashkon të gjithë dhe nuk bënë diferenca (VIDEO)

vull

Karvani i kryesisë së Bashkimit Demokratik për Integrim në kuadër të aktiviteteve të fushatës zgjedhore për zgjedhjet parlamentare që do të mbahen me 15 korrik të këtij viti u mirëpritën nga qytetarët e Dibrës ku me fjalimet u paraqitën, nikoqiri i këtij tubimi, Kryetari i Komunës, z.Hekuran Duka, bartësi i […]

PDSH-ja rikthehet fuqishëm në Komunën e Bogovinës (FOTO)

vull

Është nevojitur shumë pak punë për të  bindur anëtarët e vërtet të PDSH-së se vetëm me këtë parti qytetarët Bogovinas kanë qenë drejt të përfaqësuar dhe asnjëherë dora e pushteti nuk ka mundur ti ndëshkoj deri sa në krye  të qeverisjes së vendit ka qenë dora e hekurt e kryetarit […]

PDSH Na duhet një koncept politik që anulon diskriminimin ekonomik

vull

Dje – 4 korrik, Menduh Thaçi dhe Orhan Ibrahimi – bartës liste në njësinë zgjedhore 2 vizituan Bllacën, Shuto Orizaren, Butelin, Hasanbegun dhe Haraqinën. Ndërsa në vijim Menduh Thaçi bashkë me Nimetulla Demirin bartësin e zonës 1 vizituan Kondovën. Video link: https://youtu.be/bPOtvaXnN-E Menduh Thaçi dhe Orhan Ibrahimi në Bllacë – Shkup. […]

PDSH do të zvogëlojë informalitetin në ekonomi për të siguruar konkurrencë të ndershme në treg

vull

Menduh Thaçi dhe Orhan Ibrahimi në Butel (Shkup). “Me PDSH në qeverisje dhe Menduh Thaçin zëvendëskryeministër me të drejtë ekzekutive do të zvogëlohet informaliteti në ekonomi për të siguruar një konkurrencë të ndershme në treg.” Shërbimi për Informim

“Çamëria nuk harron”/ Shqiptarët e Izmir-it përkujtojnë 76- vjetorin e genocidit grek mbi shqiptarët e Çamërisë (film)

vull

ë përkujtim të 76- vjetorit të genocodit grek mbi shqiptarët e Çamërisë, në Izmir të Turqisë janë organizuar shoqatat shqiptare. Shqiptarët e Turqisë kanë lënë gjithashtu kurorë të zezë para konsullates greke në kordon, Izmir, Turqi Gjatë fjalës së tij Kryetari i shoqatës për Kulturë Shqiptare Alaçatı-Çeşme, Ibrahim Topalli u […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: