Kohanews

Ke Çfarë Lexon!

Histori

5 min read

Mbreti Bardhyl Bardhyli lindi në vitin 449 p.e.r. dhe mbretëroi për 34 vjet (393-359 p.e.r.). Ai ishte me origjinë nga...

1 min read

Investimi dhe falsifikimi i historisë e bën dallimin në mes Shkupit shqiptar dhe Shkupit maqedonas. ”Shkupi, një histori Ilire” nxjerr...