Drecun: Beogradi të paralajmërojë Miroslav Lajçak që të mos inkurajojë Prishtinën

vull

Kryetari i Komisionit të Kuvendit për Kosovën, Milovan Drecun, vlerësoi se Serbia duhet ta shfrytëzojë vizitën e nesërme të Përfaqësuesit Special të BE -së për Dialogun Miroslav Ljacak për ta paralajmëruar fuqishëm që të heqë dorë nga deklaratat që motivojnë dhe inkurajojnë Prishtinën të vazhdojë me lëvizje të njëanshme. Nuk ka […]

MSH: Qëllimisht dëmtohet tabela e energjisë elektrike në Spitalin Modular në Prilep

vull

Ministria e Shëndetësisë ka alarmuar për një problem që ka ndodhur në Spitalin Modular në Prilep, ku qëllimisht është dëmtuar tabela e energjisë elektrike. “Spitali i Përgjithshëm në Prilep deri te Ministria e Punëve të Brendshme në mbrëmje ka paraqitur rastin e një dëmtimi fizik të tabelës së energjisë elektrike […]

Keni nevojë të huazoni një karikues? Kini kujdes – FALSE CABLE vjedh të dhënat nga telefoni (VIDEO)

vull

Ndodh shpesh që të “mbarojmë” baterinë e telefonit, kështu që marrim hua një karikues në punë ose nga një mik. Nëse zotëroni një iPhone, duhet t’i kushtoni vëmendje kur merrni aksesorin e përmendur. Një kabllo e rreme (O.MG) është shfaqur në treg, e krijuar si origjinale, por për një qëllim krejtësisht […]

Tani e tutje mund të shtoni SSD në PlayStation 5

vull

Me përditësimin e ri, përdoruesit do të kenë mundësinë për të futur një SSD në PlayStation 5 të tyre. PS5 mbërriti me hapësirë ​​ruajtëse fikse, por tani kush dëshiron mund ta zgjerojë atë duke futur një SSD në tastierën e tyre. Deri më tani, vetëm testuesit beta mund ta bënin […]

Për ditëlindjen e 70 -të – 16 cilindra VIDEO

vull

Nuk ka mbetur shumë nga industria britanike e makinave, por ajo që ekziston ende është shumë e mirë. Ndër të tjera, ekziston British Racing Motors (BRM), e cila kohët e fundit zbuloi garën P15 V16, një nga tre makinat që shënojnë 70 vjet ekzistencë. Makina bëri debutimin e parë të asfaltit […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: