Zaev nga dueli me Mickoskin: Është banale të flitet për aftësinë e kuadrove të LSDM, kam folur për atë e jo për zjarrin

Kohanews Admin

<strong>Shkup, 20 shtator -</strong> “Njerëzit e pranojnë se VMRO-DPMNE po abuzon me tragjedinë në Tetovë për qëllime politike. Unë kurrë nuk thashë se ishte banale t’i përgjigjesha pyetjeve në lidhje me tragjedinë. Është banale të pyesësh nëse ka dikush që mund ta zëvendësojë Zaevin në LSDM. Ne do të përgjigjemi […]

Bdi Gostivar: Mashtrimeve të Taravarit u vjen fundi

vull

I ndodhur para aktit të kryer, orvatja e fundit e Kryetarit në ikje ishte nxitja e procedurës farsë për kinse “zgjedhjen e oferteuesve për ndarjen e koncesionit për ndërtim e tre garazhet në kate”, për të mbuluar edhe një dështim të mandatit katërvjeçar. E premtoi para katër viteve se do […]

BDI prezanton përbetimin e dytë, Komuna digjitale, administratë efikase

vull

Bashkimi Demokratik për Integrim (BDI) sot ka prezantuar një nga pesë përbetimet e Programit zgjedhor, atë të Agjendës Digjitale, si një shtyllë shumë e rëndësishme e cila lehtëson jetën e qytetarëve dhe shkurton kohën për realizimin e shërbimeve. Jeton Shaqiri nga BDI në konferencën për shtyp theksoi se një Administratë […]

Besimi -Matuela dhe Hudolin: Dizajnimi i politikave makroekonomike dhe masave për përkrahjen e ekonomisë

vull

Dizajnimi i politikave makroekonomike, financat publike, reformat strukturore, përkrahja e Qeverisë ndaj ekonomisë për ballafaqim me pandeminë, si dhe transformimi i gjelbër dhe dixhital ishin temat e diskutimit midis ministrit të Financave, Fatmir Besimi dhe Michela Matuela, drejtoreshë e Drejtorisë për zgjerim dhe politikë fqinjësore dhe Steffen Hudolin, udhëheqës i […]

Dëshpërimi i VMRO-DPMNE-së i shprehur shumë, urdhëruan shprehimisht dhe shpikën sondazh të ri

Kohanews Admin

Pasi sondazhi i fundit i Brima konfirmoi nivelin e lartë të besimit që gëzonte kryeministri Zoran Zaev dhe koalicioni qeverisës i udhëhequr nga LSDM, opozita VMRO-DPMNE porositi me profesionalizëm një sondazh të manipuluar, i cili kërkon t’i portretizojë ata si një parti të rangut më të lartë. Sondazhi nga agjencia […]

Dr.Fisnik Ferati zgjidhet shef i shtabit komunal të ASH-AAA në Tetovë

vull

Dega e Aleancës për Shqiptarët sonte e konsolidoi Shtabin komunal në Tetovë, ku shef shtabi u zgjodh Dr. Fisnik Ferati. Po ashtu, u formua edhe ekipi për çështje juridike, ekipi lokal për marrëdhënie me opinionin, si dhe u autorizua formimi i shtabeve vendore. Në këtë takim i pranishëm ishte edhe […]

Sadi Bexheti qëndroi në Reçicën së Madhe dhe Reçicën e Vogël

vull

Kumtesë nga PDSH-ja: Sot gjatë mbrëmjes Sadi Bexheti Faqja Zyrtare bashkë me kryesuesin e listës për këshilltarë Pajtim Thaçi dhe kryetarin e degës Driton Ibishi vizituan disa lagje të Reçicës së Madhe dhe Reçicën e Vogël. Vizioni shpresëdhënës i PDSH-së dhe Sadi Bexhetit për qytetin e Tetovës u mirëprit me […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: