BASHKËSIA FETARE ISLAME NË RMV

vull

Bashkësia Fetare Islame ka bekimin e Allahut xh.sh. dhe, nën këtë bekim, nuk mund të jenë edhe ata që nuk ia duan të mirën islamit, që i përbuzin dhe i shkelin parimet islame, që organizimin e jetës fetare islame e bëjnë nga prizmi partiak-ateist   Shkruan Afrim Tahiri   Republika […]

Takim i ministrit Spasovski me drejtorin e Fondit për Inovacione

vull

Ministri i Punëve të Brendshme Olive Spasovski sot kishte takim pune me Kosta Petrov drejtorin e Fondit për Inovacione dhe Zhvillim Teknologjik Kosta Petrov, në të cilin u bisedua për sigurimin e parakushteve ligjore, përkatësisht ndryshim të rregullativës ligjore për mundësimin e të ashtuquajturës punës në distancë të personave nga […]

Kujt i thotë Kisha dashtë, këngëtari Afrim Shkodra?

Me tekst nga Vullnet Salihu dhe orkestrim nga Bini Diez, në clarinet Artur Qerimi dhe videoklip nga Urbangraphics kënëgëtari Afrim Shkodra vjen me një projekt të ri të cilin e ka titulluar Kisha dashtë. Balada e tij që në publikimin e parë ka marrë shumë pëlqime për shkak të një […]

RMV, këtë vit studimi i fizibilitetit për autostradën Trebenishtë-Strugë-Qafë Thanë, do të shqyrtohen vërejtjet nga UNESKO

vull

Ndërmarrja publike për rrugë shtetërore këtë vit planifikon të angazhojë projektues për të hartuar studimin e fizibilitetit në bazë të projektit ideor për autostradën e ardhshme Trebenishtë-Strugë-Qafë Thanë në Korridorin rrugor 8. Dokumentacioni do të hartohet në pajtim me FIDIK rregullat për përgatitje të dokumentacionit të tenderit për ndërtim të […]

Dimitrov në takim me Eurodeputetin Kuçuk

vull

“Vetëm me respektim dhe me zbatim të vlerave evropiane mund të arrijmë në zgjidhje të ndërsjellë që do të mundësojë mbajtjen e sa më të shpejtë të konferencës ndërqeveritare të shumëpritur dhe të merituar, si fillim zyrtar i procesit për të cilin jemi të gatshëm.”   Zëvendëskryetari i Qeverisë për […]

ZMPJ Isaki, bisedë telefonike me Sek.Shtet. për Çështjet Politike në MPJE të Kroacisë, Frano Matosic.

vull

 Zëvendës Ministrja e Punëve të Jashtme të Republikës së Maqedonisë sw Veriut, Fatmire Isaki, pati një bisedë telefonike me Sekretarin e Shtetit për Çështjet Politike në Ministrinë e Punëve të Jashtme dhe Evropiane të Republikës së Kroacisë, Frano Matosic. Gjatë bisedimeve, u shpreh kënaqësia e ndërsjellë nga marrëdhëniet e shkëlqyera […]

Zëvendëskryeministri Bytyqi në takimin me ambasadoren rumune Aksinte – Rumania mbështet plotësisht Maqedoninë e Veriut në procesin e eurointegrimit, që të thellohet bashkëpunimi ekonomik

vull

Zëvendëskryeministri përgjegjës për çështje ekonomike, koordinim me resorët ekonomikë dhe investimet, Fatmir Bytyqirealizoi takim me ambasadoren e sapoemëruar të Republikës së Rumanisë, Ekselencën e Saj, Adela Monika Aksinte, me të cilën u bisedua për procesin e eurointegrimit të Republikës së Maqedonisë së Veriut dhe bashkëpunimin potencial ekonomik midis dy vendeve. […]

Universiteti i Tetovës e shënoi 26 – vjetorin e ligjëratave të para

vull

Universiteti i Tetovës, sot e shënoi 26-vjetorin e fillimit të ligjëratave të para. 26 vjet më parë, ëndrra e kahmotshme e shqiptarëve të vendit tonë për të pasur universitet në gjuhën shqipe u bë realitet. Kjo arritje e madhe u realizua nga bashkimi i forcave të të gjithë popullatës shqiptare […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: