Informatë nga Shtabi i krizës pranë komunës së Tetovës – COVID19 (26.10.2020)

vull

Deri më sot në Tetovë dhe 5 komunat përreth, numri i përgjithshëm i personave të diagnostikuar me #COVID19 është 1923. Nga ky numër deri më tani janë shëruar 1417 persona kurse 98 kanë ndërruar jetë, me çka numri i rasteve aktive në Tetovë dhe 5 komunat përreth është 408. Me […]

Një takim vëllazëror i zv.Kryetarit tonë Arijan Sulimani me Myftiun e Tetovës prof. Dr. Qani ef. Nesimi dhe drejtorin e diasporës pranë BFI-së Dr. Selver ef. Xhemaili.

vull

Gjatë këtij takimi u bisedua për vështirësitë që ne si diasporë po i hasim gjatë pandemisë Covid-19 dhe disa tema të ndryshme! Për ta bërë edhe më frytdhënës këtë takim u kujdes dr.Selver ef. Xhemaili i cili për BISH-Vjenë dhuroi 20 Kopje te Kuranit Famëlartë në gjuhën Shqipe dhe disa […]

Abdulla Mehmeti: KOMBI SHQIPTAR PËRBALLË SFIDAVE TË REJA PËR MBIJETESË

vull

Abdulla Mehmeti Nëse e mban nën sundim e robëri një popull, e qeveris përmes agjentëve dhe mercenarëve vendës, apo e shpërngul në masë në botën e jashtme, rezultati është i njëjtë për pretendimet, synimet dhe interesat e vendeve të huaja armike. Agjenturat e fshehta, përmes filialeve të tyre në trojet […]

Amnihena Sinanaj-Latifaj shqiptarja e sukseshme në Zvicër

Amnihena Sinanaj- Latifaj ia ka dalë që Të jetë profesioniste e dëshmuar në fushën e estetikës, ku punon intenzivisht, me profesionalizëm dhe përkushtim të rrallë. Por, kush është Amnihena? Kuptojeni përmes këtij artikulli. Amnihena është nga Isniqi i Deçanit. Ka diplomluar si magjistër e farmacisë̈ në Prishtinë, e pas përfundimit […]

Besimi: Përmirësimi i sistemit të menaxhimit financiar, një nga përparësitë në kuadër të bashkëpunimin me BB

“Projekti për sistemin e integruar të informacionit të menaxhimit financiar, i cili do të mundësojë monitorimin e integruar të të hyrave dhe shpenzimeve nga planifikimi i tyre deri në implementimin e plotë, si dhe projektet për rrugët lokale, inovacionin dhe konkurrencën dhe për zhvillimin e qëndrueshëm të komunave janë projektet […]

Myftiu Naim ef. Tërnava, priti në takim Myftiun e Tetovës, Qani ef. Nesimin i cili shoqërohej nga drejtori i Diasporës, Selver ef. Xhemaili

vull

Kryetari i Bashkësisë Islame të Kosovës, Myftiu Naim ef. Tërnava, i shoqëruar nga një pjesë e kabinetit të tij, sot ka pritur në takim Myftiun e Tetovës, Qani ef. Nesimin, i cili shoqërohej nga drejtori i Diasporës, Selver ef. Xhemaili dhe bashkëpunëtorë të tjerë. Në këtë takim të frytshëm miqësor […]

Prof. Dr. Qani ef. Nesimi ​​​​​​​ Myfti i Tetovës: Doli nga shtypi, Buletini i Vitit 2019

vull

Prof. Dr. Qani ef. Nesimi ​​​​​​​ Myfti i Tetovës Buletini 2019 Po i shkruaj disa fjalë për Buletini 2019, i cili është numri i pestë i buletinëve që janë botuar gjatë periudhës (2015-2019) deri sa jam duke vepruar si Myfti i Myftinisë së Tetovës. Myftinia e Tetovës është një institucion […]

OEMVP mban Kuvendin vjetor

vull

Oda Ekonomike e Maqedonisë Veri-Perëndimore, në hotel New Star mbajti Kuvendin Vjetor.  Hapjen e Kuvendit e bëri Kryetari i Kuvendit z.Menderes Kuçi, ndërsa të pranishmit i përshëndeti edhe Kryetari i OEMVP-së z. Nebi Hoxha. Në këtë Kuvend u realizuan ndryshime statutare, ku parashikohet mundësia për realizimin e Kuvendeve online, gjë […]

Micevski: VMRO-DPMNE do të abstenojë nga votimi për Ligjin për Mbrojtjen nga Sëmundjet Infektive

vull

Koordinatori i Grupit Parlamentar të VMRO-DPMNE, Nikola Micevski tha sot se deputetët nga partia e tij do të marrin pjesë në seancën agjenda e së cilës do të jetë Ligji për Mbrojtjen nga Sëmundjet Infektive, i planifikuar për 27 Tetor, por ata do të abstenojnë nga votimi i projekt-ligjit. – […]

Bëhet furnizimi i rezervoareve të reja për impiantin e trajtimit në Jugohrom

Ministria e Mjedisit Jetësor dhe Planifikimit Hapësinor informon se tre furnizime publike tashmë janë duke u zhvilluar për rinovimin e impiantit të trajtimit për zvogëlimin e kromit gjashtëvalent në Jugohrom, Jegunovce, edhe atë për depozitat e reja për impiantin e trajtimit, mirëmbajtjen e sistemit dhe telekomandën. Impianti për trajtimin e […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: