Universiteti i Tetovës e vijon bashkëpunimin arsimor me programin ndërkombëtar për mobilitet Erasmus Plus

vull

Universiteti i Tetovës edhe përkundër pandemisë globale të Covid-19, e vazhdon veprimtarinë e tij dhe përkujdesjen maksimale ndaj studentëve. Sikurse deri më tani, që janë realizuar ligjëratat online dhe janë organizuar edhe disa aktivitete të tjera arsimore dhe shkencore përmes komunikimit online, Universiteti ynë është angazhuar edhe në mbajtjen e […]

Rektori i UT-së, Vullnet Ameti : Ndaj dhimbjen time për largimin e parakohshëm të profesorit, intelektualit dhe mikut tonë, Prof. Dr. Musa Stavileci.

vull

TELEGRAM NGUSHËLLIMI Të nderuar miq, Përmes këtij telegrami të ngushëllimit, ndaj dhimbjen time për largimin e parakohshëm të profesorit, intelektualit dhe mikut tonë, Prof. Dr. Musa Stavileci. Ju shpreh ngushëllimet e mia dhe të Universitetit të Tetovës, familjes Stavileci, drejtuesve të Universitetit të Prishtinës, kolegëve, miqve dhe studentëve, që kishin […]

Biznesmeni i njohur turk, padit në prokurori Sinan Idrizin e ‘Air Albania’ për mashtrim (‘Në lojë’ miliona dollarë)

vull

Sinan Idrizi dhe biznesmeni turk Biznesmeni turk Adnan Polat, është mashtruar nga biznesmeni shqiptar, Sinan İdrizi, partner i Air Albania. Sipas mediave turke, biznesmeni i njohur turk, Adnan Polat, ish President i Galatasaray është mashtruar nga biznesmeni shqiptar Sinan Idrizi. Idrizi ka marrë para nga biznesmeni turk me premtimin se […]

Subscribe US Now